Goedkoop Alarmsysteem Lees de Beoordeling

Of je nu een eigen huis bezit of een appartement huurt, een goed anti beveiligings- systeem geeft een geruststellende gedachte tegen diefstal, brand en andere ongewenste zaken.
Helaas zijn de kosten van een professioneel alarmsysteem met opvolging door een alarmcentrale voor de meeste mensen een te grote aanslag op het maandelijks te besteden budget.

Als je je voor de aanschaf van een alarmsysteem op internet hebt rondgekeken en tot de conclusie bent gekomen dat een compleet en gemonitord systeem voor jouw niet is weggelegd, heb je nog steeds een paar mogelijkheden open.
Er zijn namelijk enkele goede alarm pakketten op de markt die je makkelijk zelf kunt installeren met alle opties die een traditioneel security systeem ook heeft maar dan tegen slechts een fractie van de kosten.

 

Voor en tegen van een doe het zelf alarmsysteem

Een alarmsysteem zelf aanleggen heeft enkele voors en tegens. Voordat u besluit zijn er een paar dingen die je moet weten.

 • Zoals de naam het al zegt door het zelf te doen komt er geen installateur mee om het alarm voor u te installeren. Aan de andere kant zijn deze moderne draadloze pakketten eenvoudig te installeren en te activeren. Je hoeft echt geen techneut te zijn om de installatie werkend te krijgen. Het enige wat je nodig hebt is een stroompunt (of batterijen) en een plaats voor het bedieningspaneel.
 • Mede doordat het niet nodig is om gaten in muren en kozijnen te boren om en dergelijk systeem te installeren, is het ook een ideale oplossing voor iemand die een woning of appartement jhuurd of maar tijdelijk ergens woont. U kunt ze overal plaatsen zonder schade te veroorzaken en het allarmsysteem weer meenemen als je de woning gaat verlaten.
 • Er zijn geen contracten of maandelijkse kosten aan verbonden, hierdoor is een doe het zelf systeem een goede manier om de maandelijkse kosten laag te houden.
 • Je kunt zoveel apparte security systemen kopen als je wilt. De meeste dhz systemen zijn modulair op te bouwen, met losse componeneten zoals: camera’s, rooksensoren en deur of raam sensoren. Hiermee kunt u het systeem opbouwen precies zoals u dat wilt en zoals het het beste past van uw woonsituatie van dat moment. Hierdoor betaal je niet voor componenten die je toch niet gebruikt
 • Met het zelf aanleggen van je alarmsysteem heb je geen proffesioneel bedrijf achter de hand die de zaak voor je in de gaten houden en actie ondernemen als er een alarm melding word gegeven. Doordat je maandelijks geen kosten hebt bent u de enige die verantwoordelijk is voor je systeem. Er zijn natuurluik altijd proffesionele beveiligings bedrijven die tegen een maandelijkse vergoeding de monitoring en opvolging op zich willen nemen.
 • Uw alarmsysteem is zo goed als uw monitoring, want zonder een proffesioneel beveiligings bedrijf bent u de enige die verantwoordelijk is voor de monitoring en de alarmopvolging. Bij een alarmmelding  krijg je een melding op je mobiel en zul je zelf poolshoogte moeten gaan nemen en gaan kijken wat er aan de hand is. Houd hier wel  rekening mee als u kiest voor een draadloos doe het zelf alarmsysteem

Picking the perfect security system

If a DIY system is the right option for you, the next step is deciding what kind of system to buy. If you’ve already been shopping around, you know there’s a dizzying array of options. We narrowed down the field to the best systems for the average user, so we only considered systems that included these features.

 • A hub with internet access connects all the individual parts of your security setup and lets them work together. Internet access ensures you can access your system from anywhere.
 • A smartphone app for remote monitoring lets you keep an eye on your home.
 • Door sensors detect when doors are opened.
 • Window sensors detect when windows are opened.
 • Movement sensors detect when something moves within a room.
 • An internet-connected camera lets you see what’s happening live in your home.
 • A high-decibel alarm scares off thieves and alerts neighbors of a problem.

While the above features are essential for a good system, a few additional features can make a good system even better.

 • Professional monitoring adds a monthly fee, but it can give you solid system without the contract required by traditional services.
 • Compatibility with other smart home gear can be a great benefit if you have a smart home set up already. If you’ve invested in smart home tech, look for a security system that works with it.
 • Battery backup allows your system (or at least parts of it) to work without power.

Considering these features, we narrowed down the best available DIY home security systems to just four: Samsung’s SmartThings, the iSmartAlarm, the Piper NV and the Insteon. All include our must-have features, and each works with certain types of smart home systems. Which one is right for you?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail